پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/01/31

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

به مناسبت بسیج ملی تغذیه از ۱۵ لغایت ۳۰ دی ماه 1400، کارشناس تغذیه شبکه بهداشت ودرمان لنده توصیه های مهم تغذیه ای را جهت سلامتی و پیشگیری از بیماریهایی که به علت تغذیه ناسالم شیوع دارند مطرح کرد.

به مناسبت بسیج ملی تغذیه از ۱۵ لغایت ۳۰ دی ماه 1400، کارشناس تغذیه شبکه بهداشت ودرمان لنده توصیه های مهم تغذیه ای را جهت سلامتی و پیشگیری از بیماریهایی که به علت تغذیه ناسالم شیوع دارند مطرح کرد.


 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنده؛ بهاره نعمتی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان لنده گفت: بیماری های غیر واگیر مهمترین علت مرگ و میر در کشور به شمار می رود. یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری های غیر واگیر تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. تغذیه نامناسب و الگوی غذایی بیشترین علت بروز اضافه وزن و چاقی، بیماری های قلبی و عروقی، دیابت نوع دو و برخی از انواع سرطان ها است.



وی افزود: جهت تقویت سیستم ایمنی در میان وعده ها میوه مصرف نمایید و ویتامین A,C,B6و مواد معدنی مانند سلنیم،روی که در غلات کامل،جوانه گندم،لیمو،پرتقال ،پیاز،سیر، سویا، ماهی، موجود می باشد باعث تقویت سیستم ایمنی می شود.همچنین برای تقویت سیستم ایمنی همراه صبحانه و وعده های غذای روزی ۳ بار سبزیجات مصرف نمایید.


بهاره نعمتی خاطرنشان کرد: گوشت ماهی دارای روغن امگا ۳ می باشد که باعث تقویت سیستم ایمنی می شود پیشنهاد می شود هفته ای دو بار گوشت ماهی مصرف شود.



وی اظهار داشت: آب رسانی به بافت های بدن نقش مهمی در سلامت و شفافیت بافت ها و پوست دارد روزانه ۸ لیوان آب و مایعات مصرف شود.


کارشناس تغذیه شبکه بهداشت ودرمان لنده توصیه کرد: لبنیات شامل شیر،ماست،پنیر،کشک و دوغ حاوی کلسیم ویتامین D و پروبیوتیک می باشد و در تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از عفونت ها نقش دارد.روزانه ۲ تا ۳ لیوان لبنیات مصرف شود.


وی تاکید کرد: با توجه به شیوع بالای بیماری های غیر واگیر و مرگ میر بالای ناشی از این بیماری ها و نقش مهم تغذیه سالم در پیشگیری و در مان این بیماری ها پیشنهاد می شود از مصرف نمک، شکر،و روغن زیاد با حذف نمکدان از سفره غذا، کاهش مصرف غذا های سرخ کردنی، کاهش مصرف فست فود ها، پیشگیری نماید. همچنین جهت کاهش این بیماری ها میوه و سبزی تازه مصرف نمایید.لبنیات کم چرب مصرف نمایید گوشت ماهی مصرف کنید و روزانه ۳۰ تا ۶۰ دقیقه پیاده روی و ورزش کنید